Unik Hotel

Hoteli ynë është vendi ideal për të përjetuar jetën e Tiranës. Shijoni një eksperiencë të paharrueshme në zemër të kryeqytetit të Shqipërisë falë stafit tonë të trajnuar dhe shërbimeve të shumta që ne ofrojmë.

D

H

O

M

A

T

T

O

N

A

DHOMAT TONA

Gambero Gourmet

Restorant

Miresevini ne Restaurant Gourmet Gambero aty kur arti guzhinës është krejt mjeshtëror, është e vetmja aftësi njerëzore nëpërmjet së cilës mund të thuhen gjëra të mira…

Gambero Gourmet

Restorant

Miresevini ne Restaurant Gourmet Gambero aty kur arti guzhinës është krejt mjeshtëror, është e vetmja aftësi njerëzore nëpërmjet së cilës mund të thuhen gjëra të mira…

FACILITETE

FACILITETE

Rezervo Një Suitë Tani

EKSPLORO KRYEQYTETIN E SHQIPËRISË