Dopio Deluxe

Akomodimi

Kjo dhomë Dopio Deluxe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe një TV plasma. Dhoma Dopio Deluxe është e pajisur me një krevat dopio të madh dhe është ideale për një çift.

Dopio Superiore

Akomodimi

Kjo dhomë Dopio Superior përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV plasma. Dhoma Dopio Superior është e pajisur me një krevat dopio të madh dhe është ideale për një çift.

Suita Deluxe

Akomodimi

Kjo Suitë Deluxe përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV plasma. Deluxe Suitë është e pajisur me një krevat dopio të madh dhe është ideale për një çift.

Superior King

Akomodimi

Suita Superior King përmban një ballkon, ajër të kondicionuar dhe TV plasma. Suita Superior King është e pajisur me një krevat dopio dhe është ideale për një çift.

Suitë Superior King

Me Tarracë

Kjo Suitë Superior King përmban një tarracë, ajër të kondicionuar dhe TV plasma. Deluxe Suitë është e pajisur me një krevat dopio të madh dhe është ideale për një çift.