aty kur arti guzhinës është krejt mjeshtëror, është e vetmja aftësi njerëzore nëpërmjet së cilës mund të thuhen gjëra të mira… E bukura, Eleganca dhe Luksi janë ndërthurur mjeshtërisht në artin e mrekullueshëm të shijes së pazëvëndësueshme të Restorantit.